logo    PRESTCOM INSTAL  ROBINETI INDUSTRIALI  SISTEME DE ALIMENTARE CU APA, GAZE NATURALE, TERMOFICARE 

VANE FLUTURE/SFERA CU

ACTIONARE ELECTRICA TORK


 

VANE FLUTURE/SFERA CU

ACTIONARE PNEUMATICA TORK

 

ELECTROVENTILE

NORMAL INCHISE/DESCHISE

pentru APA, ABUR, ULEI,

COMBUSTIBIL

VANE SFERICE VEXVE

VANE FLUTURE VEXVE

 

PROTECTIE INCENDIU DUYAR


 

 

 


PRESTCOM INSTAL SRL


Introducere »» Grup pompare termostatic Laddomat 21-60


        

Grup pompare termostatic Laddomat 21-60

Loading unit Laddomat 21-60

img

 

Pe stoc: 0,00 buc
Numar produs: LAD21-60
Producător: TERMOVENTILER
Preţ livrare fără TVA : 0,00 EUR (0,00 RON)
Preţ livrare cu TVA (19 %):
0,00 EUR (0,00 RON)

LADDOMAT 21-60

Grup de pompare termostatic pentru cazane pe combustibil solid


 

Laddomat® 21-60 este un grup de pompare termostatic complet echipat, uşor de de instalat, ce asigură o umplere eficientă a rezervorului de acumulare.

Datorită unui control eficient al apei calde Laddomat 21-60 poate avea o temperatură de deschidere mai mare la o putere mai mare a cazanului, comparativ cu alte produse similare. Laddomat 21-60 permite cazanului să atingă rapid temperatura corectă de funcţionare şi apoi incărcarea rezervorului cu un debit redus şi o temperatură ridicată şi fără fluctuaţii. Foarte importantul strat limită* între apa caldă şi cea rece din rezervor este astfel optim.

Laddomat 21-60 creşte temperatura de retur a cazanului şi previne apariţia coroziunii, ducând la creşterea timpului de funcţionare fără reparaţii a cazanului. La finalul ciclului de ardere, Laddomat 21-60 asigură umplerea completă a rezervorului datorită valvei termice unice care închide complet portul de by-pass al grupului de pompare.După ce s-a încheiat arderea, Laddomat 21-60 foloseşte căldura reziduală din cazan şi, prin auto-circulare, apa caldă din cazan este pompată în rezervor.

În cazul opririi alimentării cu energie electrică grupul Laddomat 21-60 începe automat încărcarea rezervorului  prin auto-circulare. Aceeaşi protecţie apare şi la defectarea pompei = Siguranţă ridicată în funcţionare!.

Dimensionare simplă - Laddomat 21-60 se poate utiliza pentru orice cazan cu o puterea maximă de 60 kW!

Laddomat 21-60 prezintă un design solid, cu suprafeţe de etanşare mari, ce permit o asamblare uşoară în instalaţie. Laddomat 21-60 este fabricat pentru un timp de viaţă cât mai ridicat şi o funcţionare fără reparaţii cât mai lungă. De ex., grupul nu are suprafeţe de etanşare turnate ce pot favoriza coroziunea şi curgerile şi prezintă un risc scăzut de oscilare. Laddomat 21-60 este extrem de uşor de întreţinut comparativ cu alte ”soluţii”. Robineţii de închidere cu sferă, robuşti, cu levier din oţel, permit întreţinerea grupului fără să fie necesară golirea sistemului. Robineţii de închidere au o secţiune de trecere mărită ce asigură un debit maxim la sfârşitul perioadei de umplere a rezervorului şi în timpul auto-circulaţiei. Cele 3 termometrele montate pe grup asigură un control total asupra ciclului de încărcare. Dimensiunile de gabarit reduse precum şi greutatea redusă asigură o instalare uşoară. Carcasa izolantă EPP este furnizată standard.

Date tehnice:

Pompă:                          Laddomat LM6 (standard) Laddomat LM6A, ErP-ready

Conexiuni:                      R32 (filet 1 ¼”), racord Cu28

la cerere R40 (adaptor 1 ½” x 1 ¼”).

la cerere R50 (adaptor 2” x 1 ¼”).

Temperatură deschidere: 53°, 57°, 63°, 66°, 72°, 78°, 83° sau 87°C

Putere maximă cazan:     60 kW

 

MONTAJ
 


YzU0MzNiN